Řemeslná Bean-to-bar čokoláda – tmavá a oranžová
Řemeslná čokoláda z fazolí do tyčinky - hořká a pomerančová
„Tmavá čokoláda s pomerančovými kůrami od zrna k tyčince Originální rodinná receptura čokolády od zrna k tyčince, ručně vyrobená z vybraných kakaových bobů jednoho původu a hnědého třtinového cukru. Mletá na kameni a zrající, dodržuje staré tradiční způsoby výroby čokolády. Pomerančové kůry v této tyčince jí dodávají osvěžující středomořskou chuť s výrazným, dlouhotrvajícím kakaovým závěrem.
Veganské! Bez lepku! Bez palmového oleje!“




Složení: kakaové boby z Ekvádoru, hnědý třtinový cukr, pomerančová kůra (7 %). Skladujte v chladu a suchu. Může obsahovat stopy ořechů.
Kakaová sušina min. 70 %
Čistá hmotnost: 70 g
Energie: 594 kcal / 2486 kJ Tuky: 31,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 30 g.
Bílkoviny: 8,9 g
Sacharidy: 53 g
Z toho cukry: 42 g
Sůl: 0 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.