Řemeslná Bean-to-bar čokoláda – tmavá a mandlová & mořská sůl
Řemeslná čokoláda – tmavá a mandlová + mořská sůl
„Hořká čokoláda s mandlemi a mořskou solí 66 % Originální rodinný recept na čokoládu „fazole po tyčince“, ručně vyráběnou z vybraných kakaových bobů jednoho původu a hnědého třtinového cukru. Mletá na kameni a zrající, dodržuje staré tradiční způsoby výroby čokolády. Kombinace čisté hořké čokolády, mandlí a mořské soli nabízí pozoruhodnou extravagantní chuť pro opravdové milovníky čokolády.
Veganské! Bez lepku! Bez palmového oleje!“




Složení: kakaové boby z Ekvádoru, hnědý třtinový cukr, mandle (10%) a mořská sůl (1%). Alergeny jsou uvedeny tučně. Skladujte v chladu a suchu.
Kakaová sušina min. 66 %
Čistá hmotnost: 70 g
Energie: 597 kcal / 2500 kJ Tuky: 43 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 32 g.
Bílkoviny: 10 g
Sacharidy: 43 g
Z toho cukry: 33 g
Sůl: 1 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.