Mandle v polevě z hořké čokolády
Mandloň patří mezi stromy vynikající svým bohatým květenstvím, které plodí peckovice se zeleným chlupatým povrchem. Uvnitř peckovic najdeme zploštělé semeno s dírkovaným povrchem, které skrývá oblíbená jádra mandlí. Mandle jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku. Dále je hořčík potřeba pro správnou činnost srdce a nervové soustavy, proto je konzumace mandlí často doporučována při nejrůznějších psychických poruchách a neurózách. Mandle pro nás však nejsou významné pouze díky vysokému obsahu hořčíku, ale jsou také bohaté na proteiny, vitamin B1, B6 a E. Pravidelná konzumace mandlí proto příznivě působí proti demineralizaci kostí nebo osteoporóze, dodává kostem a svalům pevnost a pomáhá nám překonávat únavu a deprese.

Rychlá doprava
Vaši objednávku vyřídíme obratem po celé ČR.

Zdravé dobroty
To nejlepší pro vaše tělo – bez zbytečné chemie.

Organické a veganské
Široká nabídka BIO a veganských produktů.

Ověřená kvalita
Spolupracujeme jen s ověřenými dodavateli.
- Administrativní řazení: čokoládové cukrovinky - čokoládové dražé.
- Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody a výrobky z nich, mléko (laktóza) a výrobky z něj a může obsahovat jádra podzemnice olejné.
- Složení: poleva z hořké čokolády 67 % (cukr, kakaová hmota, rostlinný tuk palmový,kakaové máslo, syrovátka z mléka, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak E904, obsah kakaa v sušině min.35 %), mandle 33 %.
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti nejvýše 65 %.
- Nutriční hodnoty:
| Nutriční hodnoty na 100 g: | |
| Energetická hodnota | 2349 kJ/565 kcal |
| Bílkoviny | 11,2 g |
| Tuky | 38,8 g |
| Nasycené mastné kyseliny | 13,8 g |
| Sacharidy | 40,1 g |
| Z toho cukry | 37,9 g |
| Vláknina | 6,9 g |
| Sůl | 0,2 g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Naše sladké |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
.png)